Say hello to Carly Monahan! A lucky winner of the World Nomads #ExtraordinaryExperiences.

Say hello to Carly Monahan from Vermont, US. Carly is the lucky winner (of 44000 entrees!) of the World Nomads Extraordinary Experiences Campaign. A few days ago she started her adventure in central Norway organised by Wild Norway, Explore Trondelag and Destination Røros. Check out this unique 8 days itinerary: alpine skiing, visit the skimaker of EVI/Prog skis, arctic expedition training, reindeer sledding and Sami experiences, snowmobile safari and ice fishing, beer tasting, food safari, dogsledding, winter zip-lining/via ferrata, nordic cross country skiing course with former olympic champion Frode Estil, lots of wonderful food experiences and meetings with the locals. Wish her good luck, follow and share her social media posts 🙂

Si hei til Carly Monahan fra Vermont i USA. Carly er den heldige vinner (44.000 deltakere!) av World Nomads Extraordinary Experiences Campaign. For etpar dager siden startet hun på en spennede tur i Trøndalg organisert av Wild Norway, Trøndelag Reiseliv og Destinasjon Røros. Sjekk dette spreke 8 dagers programmet: En dag i slalombakken, besøk på EVI/Prog skifabrikken, ekspedisjonstrening på Dovrefjell, reinsdyrkjøring og samiske opplevelser, snøskutersafari og isfiske, ølsmaking, matsafari, hundekjøring, zip-line/via ferrate, skikurs med Frode Estil og masse spennende lokalmatopplevelser. Ønske henne lykke til på turen og følg, lik og del:-)